November 26, 2017

bandung, a memory

ada satu perasaan yang kita bawa pulang selepas menempuh suatu perjalanan. contohnya macam sekarang. boleh jadi juga atas sebab aku baru balik dari kampung.

"life, i love you." bak kata avianti armand di twitter. this is what i feel now.

aku bakal ke indo lagi, nanti. sebab orang-orang di sana, budi bahasanya, lenggok tutur katanya, sifat sabarnya, suasananya. aku jadi rindu.

ada tempat-tempat yang tak sempat kami kunjungi kerana cuaca yang tak menentu dan keadaan hujung minggu yang macet. tapi cukup. tak sempurna tapi sangat cukup pada aku.

mungkin juga aku dah lama tak rasa seperti ini. rasa diterima di sini, di dunia. rasa ingin memberi cinta.

life is good. god is good. this feel is true.




bandung, indonesia.
17 nov. 2017 - 21 nov. 2017.

October 1, 2017

minggu: proses mengenal diri.

i. i listen to jazz a lot more lately. it keeps me calm. and it kinda reminds me of Japan.

ii. manusia yang tenang adalah manusia yang dapat mengawal kesihatan mental dan fizikal seterusnya mengawal keadaan di sekililingnya.

iii. i always know that i liked confused thriller than drama/romantic comedy.

iv. sometimes, it does feel like own a transport is easier. somehow, what i'm having now teaches me to be patient and grateful. i keep reminding myself about this.

v. god i love how soft my hair is now. thank you dear self.

September 29, 2017

what the hell?

Tiada kata manis yang terungkap untuk kau ku bagi keupayaan buat terbang menerobos ruang angkasa.
-- 11/05/2012.

September 22, 2017

quick update on life

actually, nothing much.

i rarely read books nowadays, even questioned how some people can manage reading continuously. correction, i dont even read anymore. i'm in readers block phase.

10km for a beginner runner wasnt easy yet i achieved that. big applause to dear self. dan selepas itu wujudlah series of scam trainings serta alasan alasan untuk tidak turun berlari. i dont wanna fool myself thinking i wanna do it but i actually dont. tunggu lah bila ada mood.

sesi lepak masih berjalan seperti biasa. kawan kawan yang belum berkahwin, bercadang untuk berkahwin, tiada plan berkahwin, duduk rapat satu meja berdiskusi tentang rumahtangga orang lain. favourite. you cannot miss this kinda thing.

i dont know the word 'makan berhidang' until one of my friends pointed it out. ya kami makan berhidang. makan pagi pukul 9 dan berakhir pada jam 11. we talk about anything, everything. i think that's what family's about. you share, or you just listen. waktu makan adalah waktu yang paling aku tunggu. tak perlu rokok cuma air panas dan momen momen.

aku masih berfikir fikir untuk memiliki sebiji mirrorless. dan duit untuk travel.. mungkin nanti.

August 10, 2017

happy 1 year anniversary, dear self.

hello. long time no write.

it's not actually that long it's just, i used to write 3-4 post a month. dan ini bukan posting sedih.

taknak sound cliche but... life has been very good to me this past months. i am blessed. i am blessed for every little thing that you'd probably be annoyed by now. that sometimes, aku rasa that i dont deserve this much blessings. macam, i am happy but some people are having it worse i feel guilty for having such feelings. i am allowed to but life is a running wheel.

once, a good friend of mine said, "kau bagilah camera apa pun kat sarah, the pictures will turn out good." also, i wrote "i am a fast learner" in my resume. i just wanted to point that out. anyway, i actually prayed hard for a job that specifically has a non-stressful and good environment kinda job, like real hard. my degree doesn't deserve this? well, suck my ass. also, thanks for all the advises and supports i get from lovely people you guys are the real mvp i am so grateful.

meanwhile, here's my 2017 achievements so far because... (i am allowed to.)


ps// 5th: gained weight also lost 0.7kg later on. 7th: not yet achieved but insyaAllah.
pps// funny as we turned older, we no longer talk much about who gets better marks but who gets better pay/opportunity/career. i always find it exhausting to talk about people.